حلوا ارده یکی از خوراکی های گرم و خوشمزه است که از قدیم مصرف می شده. حلوا ارده سرشار از خاصیت است و برای افرادی که مزاج سرد دارند مناسب است. حلوا ارده از کنجد سابیده شده با شیره و یا شکر تهیه می شود. حلوا ارده بسیار مقوی است و بهترین خوراکی برای صبحانه است. سعی کنید از کودکی به فرزندانتان حلواارده بدهید، چون به تقویت حافظه و هوششان بسیار کمک می کند. در ادامه مطلب با ما همراه باشید تا با خواص بی نظیر حلوا ارده بیشتر آشنا شوید.

 

نگهداری حلوا ارده

 

حلوا‌ ارده را باید در محلی خنک و دور از تابش مستقیم نور خورشید نگهداری کرد. حتما تاریخ مصرف حلوا ارده را به دقت بخوانید.

به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز، به دلیل این که حلوا ارده دارای کنجد می‌باشد که سرشار از اسیدهای چرب اشباع نشده است، خیلی زود در مجاورت با هوای گرم و تحت تاثیر نور و گرما، چربی‌ های آن با اکسیژن ترکیب شده و طعم بدی پیدا میکند بنابراین باید در جای خشک و خنک نگهداری شود.

در صورتی که در محل مناسبی مثل یخچال نگهداری شود، مدت زمان بیشتری قابل استفاده است.

در صورتی که پس از مدتی شاهد وجود مقداری روغن روی حلو اارده بودید، جای هیچ نگرانی نیست چرا که این ویژگی ذاتی حلوا ارده است. این ماده روغنی، همان روغن کنجد معروف بوده که سرشار از ویتامین است. شما می ‌توانید قبل از مصرف آن را مخلوط کرده و یا روغن آن را جدا کرده و به ‌عنوان روغن مایع مصرف کنید.

ارده نیز مانند حلوا ارده باید در محلی خنک و دور از نور مستقیم خورشید نگهداری شود.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

یادداشت های یک راننده اسنپ معمولی ... سئو سایت و کانال پایه یازدهم رشته انسانی،پایه یازدهم Lisa کشکول عناوین مذهبي ، فرهنگي وسیاسی سامون / احضار دانلود آهنگ جدید پارسی در جست و جوی حقیقت ابوالفضل حمامی سالم زيبا